Friis10:00 - 19:00
|
Magasin10:00 - 19:00
|
Dalle Valle10:00 - 22:00
  

 

Om Scandic Nails

Scandic Nails: Din neglesalon i Aalborg

Drømmer du om at få lavet smukke og stærke negle? Hos Scandic Nails i Friis Shoppingcenter kan du få lavet alt fra akrylnegle, gelenegle og kunstige negle med neglelak til gellack og pedicure. Vi laver desuden smukke, lange vipper med eyelash extentions, så du får det look, du altid har ønsket.

Skønhedsklinikken Scandic Nails ligger flere steder i landet og er kendt for den gode service, kvalitet og billige priser på neglebehandlinger. Her kan du være sikker på altid at få de smukkeste negle, uanset om du er til neglelak eller naturlige gelenegle.

 

Er du i bil? Parker din bil gratis en time i Friis Shoppingcenters parkeringshus. Læs mere om parkering i centrum af Aalborg her.

 

De smukkeste akrylnegle og gelenegle

Akrylnegle og gelenegle er nogle af de mest populære neglebehandlinger hos skønhedssalonen Scandic Nails i Friis Shoppingcenter. Akrylnegle er mange gange stærkere end vores naturlige negle, så du får elegante, slanke og stærke negle. Gelenegle er mere fleksible end akrylnegle og giver derfor en mere naturlige følelse.

Er du i tvivl om, om du skal vælge gelenegle eller akrylnegle, kan du selvfølgelig altid spørge vores dygtige negleteknikere til råds.

Du kan vælge mellem et naturligt look, franske negle eller et color look med neglelak på dine akrylnegle eller gelenegle. Vi tilbyder selvfølgelig opfyldning i negleklinikken i Friis Shoppingcenter.

 

Få fine gellack negle i neglesalon i Aalborg

I Scandic Nails centralt i Aalborg laver vi også gellack negle. Gellack kendes desuden som gelpolish eller shellac, men princippet bag det er det samme: neglelak, der er blandet med gele, som skal tørre under UV-lys. Derefter holder de i op til 14 dage.

Hos Scandic Nails laver vi gellack på både hænder og tæer. Vi tilbyder desuden aftagning af gellack negle.

 

Kunstige negle med negledesigns

Kunne du tænke dig negledesign på dine falske negle? Scandic Nails laver negledesign på kunstige negle med forskellige negleteknikker. Du kan blandt andet få flotte negle med neglelak og glimmer, sten og helt unikke negledesign. Lav negledesign på enten én negl eller på alle dine negle.

 

Få manicure og pedicure og vipper i skønhedsklinikken

I Scandic Nails i Aalborg har vi ikke bare kunstige negle, vi har også både manicure og pedicure samt kunstige vipper. En manicure og pedicurebehandling tager omkring 60 minutter, hvor dine fødder og hænder bliver plejet.

Drømmer du om lange øjenvipper? Så prøv vores vippe extentions. Vælg mellem naturlige vipper eller dramatiske vipper. Vipperne holder i 2-3 uger, hvor du hverken behøver mascara eller øjenvippebukker.

 

Neglesalonen Scandic Nails i Aalborgs åbningstider

Neglesalonen i Aalborg følger Friis Shoppingcenters åbningstider, så du kan få lavet dine negle efter arbejde eller i weekenden. Du kan se shoppingcentret i Aalborgs åbningstider her.
Bestil din tid her

 

Kategorier:

Brands:

Telefon nr.

51 25 28 19

placering

30

Vis din kærlighed

Tilmeld dig Friis Shoppingcenters nyhedsbrev

Vil du gerne følge med i, hvornår der er gode tilbud, events og spændende nyt fra Friis Shoppingcenter? Sig ja tak til vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret.

* ObligatoriskKøn *