Åbent idag10:00 - 19:00
|
Magasin10:00 - 19:00
|
Dalle Valle10:00 - 22:00
  

 

Om Monki

Monki lukkede 31/12-18 pga. ombygning. Vi er nu i gang med at bygge ny, lækker og endnu større Monki. Det tager nogle måneder at bygge om. Vi melder åbningsdato ud, så snart vi kender den.

Monki i Aalborg – en tøjbutik fuld af fashion

Monki i Aalborg er en verden fuld af mysterier, myter og magi, samt en inspirationskilde til den moderne unge kvinde. Monki er med andre ord et moderne brand i en verden for sig selv. Butikkens modekollektioner beskrives som street-style-meets-scandi-chic designs til den fantasifulde kvinde. Monki i Friis Shoppingcenter kan rådgive dig i styles og sikre dig et lækkert outfit, hvad enten det er til fest eller hverdagsbrug. Monki har en klar holdning til bæredygtighed, hvor de med flere tiltag forsøger at gøre verden et bedre sted og mode bæredygtig. Du kan fx aflevere dit aflagte tøj til genbrug i Monki, og få -10% på dit næste køb. Du finder Monki i Friis Shoppingcenter på plan 1.

 

Find din stil i Aalborgs Monki butik

Leder du efter de perfekte jeans, en farverig kjole eller fede sko? Så tag forbi Monki i Friis Shoppingcenter midt i Aalborg. Her finder du tøj til kvinder, der gerne vil udtrykke en personlig stil. Monki’s slogan er “put a smile back in fashion”. Og det gør de med deres univers af tøj og sko inspireret af både Tokyo-streetstyle og skandinavisk minimalisme. Besøg Aalborgs eneste Monkibutik i Friis Shopping, og bliv inspireret til en farverig og cool garderobe til budgetvenlige priser.

 

Du finder Monkis åbningstider her.

 

Monki har kjoler til hverdag og fest

Monki har blandt andet et bredt sortiment af kjoler og nederdele, som du kan bruge til både hverdag og fest, i alt fra velour og silke til denim og store blomster. Find din favoritkjole, og brug kjolen sammen med et par cool mom-jeans, en skjorte og en chunky strik. Du finder det hele i tøjbutikken i Aalborg.

 

Alt fra pelsjakker til dunjakker og frakker

Har du brug for at peppe overtøjet op, så er der også masser af muligheder i Monki. Tøjbutikken i Friis har nemlig alt fra pelsjakker i fake-fur til ternede frakker og cool dunjakker og denimjakker med sjove detaljer. Desuden har Monki ternede blazere, fede sweatshirts og kimonoer, alt sammen i sæsonens farver og mønstre.

 

Sko og andre cool accessories

Monki har også en kollektion af sko og støvler, som er inspireret af den legende stil. Find alt fra sorte chelsea-boots til laksko, herreinspirerede sko, sandaler og bløde slippers. Desuden har Monki masser af fine accessories med både iøjefaldende øreringe og halskæder, fine huer, bløde halstørklæder, solbriller og andet lækkert tilbehør til din garderobe.

 

Monki i Aalborgs åbningstider

Monki i Aalborg har de samme åbningstider som Friis Shoppingcenter. Kom forbi Monkis univers og find inspiration til din helt personlige stil, dit festtøj eller din hverdagsgarderobe.

 

Kategorier:

Brands:

Telefon nr.

36 97 96 51

placering

19

Vis din kærlighed