Friis10:00 - 19:00
|
Magasin10:00 - 19:00
|
Dalle Valle10:00 - 22:00
  

 

Om Is á Bella

Is à Bella isbutik i Aalborg

Is à Bella byder dig velkommen til en verden af kvalitetsis, milkshakes, kaffe og søde sager i Aalborgs nye isbutik. Is à Bella åbner som en del af Magasin i Friis Shoppingcenter. Kom og prøv de mange spændende varianter af hjemmelavet, italiensk is og læskende milkshakes.

Hos Is à Bella kan alle få en unik isoplevelse. Vores is laves nemlig på mælk, vand, ris og yoghurt. Dermed kan du i Aalborgs nye isbutik også nyde kvaliteten af hjemmelavet italiensk is, selv om du er diabetiker, allergiker eller veganer.

 

Hjemmelavet, italiensk is i Aalborg

Hos isbutikken i Aalborg finder du en række forskellige varianter og forskellige istyper, der er lavet på mælk, vand, ris eller yoghurt. Når isen laves på mælk i stedet for fløde, bliver den naturligt mere fedtfattig. Dertil er den mere cremet og lettere i forhold til flødeis.

Vi håndblander isen og lader den modne, førend den fryses ned i den italienske ismaskine. Derefter modnes den igen. Processen fremhæver smagene i råvarerne, hvilket i sidste ende giver en større smagsoplevelse.

 

Hvilke varianter har isbutikken i Aalborg?

I isbutikken kan der laves op til 40 forskellige is, og der vil som minimum ligge 12 varianter i isdisken hver dag. Derfor er der rig mulighed for at komme igen og prøve de nye varianter. Der tilbydes følgende varianter hos isbutikken i Aalborg.

Amarena (Kirsebær), Banana, Ciccolato, Café, Caramel m. nødder, Ciccolato Bianco (Hvid Chokolade), Creme Caramel, Cocco, Fichi Caramellati (Carameliserede Figner), Fragola (Jordbær), Gianduiotto (Nougat), Mango, Menta Bianco (Hvid mint), Mocca m. Marengs, Liquirizia (Lakrids), Nocciola (Hasselnød), Pesca Arancio (Fersken & Appelsin), Pistacchio, Stracciatella, Torroncino (Fransk Nougat), og Vaniglia Burbon.

 

Italiensk is i Aalborg for alle

Isbutikken i Aalborg er for alle uanset, om du har allergier som gluten- og laktoseintolerance, kun spiser vegansk eller har diabetes. Her kan du nemlig få is i følgende udgaver:

  • Mælkeis – en is lavet på mælk i stedet for fløde
  • Sorbetis – læskende og frisk. Uden mælk, æggehvider og gluten.
  • Diabetikeris – is uden tilsat sukker, men stadig naturlig i smagen.
  • Allergikeris – is lavet på rismælk, der er lækker og cremet.
  • Yoghurtis – lavet på yoghurt med lidt mere syrlighed.

 

Hvem er Is à Bella?

Isbutikken Is à Bella blev stiftet tilbage i 2004 ud fra missionen og værdigrundlaget ”Til det gode liv”. Det handler om at sprede glæde og gode dage, og dette gøres lettest ved at kæle for ganen og den søde tand med en is udover det sædvanlige.

I isbutikken i Aalborg benytter vi to centrale ingredienser for at kunne leve op til vores mission.

  1. For det første kan du altid forvente at få en is af allerhøjeste kvalitet. Vi samarbejder med en række små leverandører, der udelukkende specialiserer sig i deres eget nicheprodukt og bruger de bedste råvarer. Samarbejdspartnerne udvælges ud fra strenge kriterier med hensyn til etik, moral og bæredygtighed.
  2. For det andet lægger vi stor vægt på service og kundetilfredshed. Vi har ikke gjort det godt nok, hvis du ikke er kommet herfra med et smil på læben og en isoplevelse rigere.

 

Hvorfor vælge Is à Bella?

Der er mange gode grunde til, at du bør besøge Is à Bella. For det første er vi lokale, og vi går op i at lave det bedst mulige produkt. For det andet er alt 100% hjemmelavet. For det tredje er vores is fedtfattige og indeholder mindre sukker sammenlignet med industriprodukterne. For det fjerde har vi is til alle. For det femte holder vi stadig priserne lave. For det sjette må du altid gerne smage isen, førend du beslutter dig. Og sidst men ikke mindst er du her garanteret et hjemmelavet, organisk produkt uden tilsætningsstoffer.

 

Find din yndlingsbutik i Friis Shoppingcenter her.

 

Kategorier:

Brands:

Facebook

facebook.com/isabellais.dk

Instagram

instagram.com/isabellaalborg

Vis din kærlighed

Tilmeld dig Friis Shoppingcenters nyhedsbrev

Vil du gerne følge med i, hvornår der er gode tilbud, events og spændende nyt fra Friis Shoppingcenter? Sig ja tak til vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret.

* ObligatoriskKøn *