Friis10:00 - 19:00
|
Magasin10:00 - 19:00
|
Dalle Valle10:00 - 22:00
  

 

Om Envii

Envii i Aalborg: Modetøj til piger

Elsker du Enviis farverige kjoler, lækre strik og fede bukser? Så besøg Friis Shoppingcenter, hvor du finder Aalborgs eneste Enviibutik. Envii er et dansk mærke, der er kendt for at lave tøj til den sporty og feminine pige. Her finder du klassiske basisvarer som kjoler, bukser og jakker i både klare farver og cool print. Det er en tøjbutik til piger, der går op i god stil, og som gerne vil skille sig ud fra mængden. Du finder Envii i Friis Shoppingcenter på plan 1.

 

Du finder Envii i Aalborgs åbningstider her.

 

Find din næste kjole i Envii i Aalborg

Envii er særligt kendt for sine kjoler og nederdele i de fineste print og snit. Kollektionerne indeholder alt fra lange mønstrede kjoler, slå-om-kjoler, enkle kjoler og stramme nederdele, som kan bruges til både hverdag og til fest. Hver Envii-kollektion indeholder nye mønstre og sæsonens farver. Du kan derfor nemt opdatere garderoben med en Envii-kjole eller nederdel.

 

Alt fra strik, kimonoer og jakker

Tøjbutikken i Friis Shoppingcenter har også mange lækre strik, sweatshirts og statement-T-shirts. Både trøjer og T-shirts matcher resten af Enviis kollektioner af kjoler, nederdele og bukser. Du kan derfor nemt sammensætte et cool sæt i sæsonens farver og mønstre. Desuden finder du også varme jakker og kimonoer i Envii i Aalborg. Butikken har nemlig alt fra cowboyjakker og kimonoer til dunjakker og varme frakker.

 

Smykker og undertøj til piger fra Envii

Leder du efter runde øreringe, armbånd, enkle ringe eller andre smykker, så har Envii i Friis Shoppingcenter også et bredt udvalg. Alle smykker er i et stilrent design, der passer til resten af Enviis tøj. Enviibutikken har også bløde accessories som undertøj, tørklæder, huer og glimmerstrømper, som giver dit tøj et cool twist.

 

Den bedste service hos Envii

Hos Envii kan du finde moderne favoritter med et stærkt og tidssvarende udtryk. Kollektionerne matcher nuværende modetendenser i et innovativt design med søde detaljer. Envii er for dig, der ønsker moderigtigt kvindetøj med et personligt touch til overkommenlige priser. I Envii i Friis Shoppingcenter kan du forvente den bedste kundeservice. Det sødeste personale byder dig velkommen og giver gode råd til styling og sammensætninger – Altid med et stort smil på læberne. Hvad enten du er på udkig efter komfortabelt hverdagstøj, eller det seneste skrig til fest og farver, kan du hos Envii i Friis Shoppingcenter være sikker på at finde moderne kvalitetsvarer.

 

Envii i Aalborgs åbningstider

Envii’s åbningstider følger Friis Shoppingcenters åbningstider.

 

Kategorier:

Brands:

Telefon nr.

35 28 55 09

placering

9

Vis din kærlighed

Tilmeld dig Friis Shoppingcenters nyhedsbrev

Vil du gerne følge med i, hvornår der er gode tilbud, events og spændende nyt fra Friis Shoppingcenter? Sig ja tak til vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret.

* ObligatoriskKøn *