• Kendt mad koncept rammer Friis
  Dalle Valle åbner i Friis. De byder bl.a. på lækker brunch-/frokostbuffet og aftenbuffet Læs mere
  X

  Kendt mad koncept rammer Friis

  Vi er glade for at kunne fortælle, at den kendte restaurant-kæde Dalle Valle åbner deres første nordjyske restaurant i Friis Shoppingcenter. Dalle Valle har aktuelt ni restauranter placeret rundt omkring i landet i bl.a. Bruun's Galleri, Fields og Fisketorvet. Dalle Valle er et kendt dansk madkoncept, der henvender sig til en meget bred målgruppe. Der er noget for enhver smag og alle aldre. De byder bl.a. på brunch-/frokostbuffet og aftenbuffet med et bredt udvalg af lækre retter, a la carte og cocktails. Restauranten bliver hele 700 m2 og med udeservering ud til Gabels Torv.

  Friis Shoppingcenter er i gang med en større ombygning, og vi glæder os rigtig meget til at byde Dalle Valle velkommen i Friis, når ombygningen er overstået.

 • Ammestue & Legerum i Friis
  Kig forbi vores Ammestue & Legerum, som er placeret ved siden af Inspiration på Plan 0 Læs mere
  X

  Ammestue & Legerum i Friis

  Kig forbi vores Ammestue & Legerum i Friis. Her finder du sofaer, puslepladser og legesager. Så kan ungerne få et afbræk fra shoppingen.

  Find legerummet på Plan 0 ved siden af Inspiration.

Bahnes Julestue er åbenLæs mere
X

Bahnes Julestue i Friis Shoppingcenter

Det er svært ikke at komme i julehumør når du træder ind i Bahnes nye, flotte julestue. I butikken finder du både gaveideer og det fineste julepynt fra mærker som bl.a. Trip Trap, Georg Jensen, Ferm Living og Lene Bjerre. 

Kig forbi julestuen på plan 1 lige over for Bahne og bliv klar til årets jul :-)

Kundeaften i Matas d. 9. novemberLæs mere
X

KUNDEAFTEN I MATAS

Savner du tips til en god hudpleje, der er målrettet dig og din hud?

Onsdag d. 9. november kl. 19.30-20.00 kan du komme til hyggelig kundeaften i Matas. Beauté Pacifique kommer på besøg og vil forkæle dig med råd og vejledning til hudpleje.

Tilmelding sker ved henvendelse i butikken eller på tlf. 98 12 26 65
Pris: kr. 50,-

Tilmeld dig allerede i dag og få en hyggelig aften med veninderne.

Kundeaften i Vero Moda d. 31. oktoberLæs mere
X

GIRLS NIGHT I VERO MODA D. 31. OKTOBER

Mandag d. 31. oktober kl. 19-21 kan du komme til en lækker og eksklusiv kundeaften i VERO MODA i Friis Shoppingcenter

Stylisten Bibi Lykke vil introducere tidens hotteste trends og do's & dont's. Du vil også blive forkælet med lækre goodiebags, lidt godt til ganen og bobler.

Denne aften får du helt ekstraordinært -20% på HELE* butikken!

Prisen for deltagelse denne aften er KUN 45 kr. - billet kan købes og hentes i butikken.

 ✌🏼️

*gælder ikke i forvejen nedsatte varer og to stk. priser
OBS: aldersgrænse for deltagelse denne aften er 18 år, da der vil blive serveret alkohol.

-20% på bestik, stel og vinservice i BahneLæs mere
X

-20% PÅ BESTIK, STEL OG VINSERVICE I BAHNE

Lige nu kan du spare hele -20% på alt bestik, stel og vinservice i Bahne*.

*Tilbuddet gælder til og med d. 30. oktober og gælder ikke i forvejen nedsatte varer.

VIP aften i Inspiration d. 27/10Læs mere
X

VIP AFTEN I INSPIRATION

Torsdag d. 27/10 kl. 19.30-21.30 er der VIP-aften i Inspiration for alle klubmedlemmer. Du kan spare -20% på ALT JULEPYNT. Hvis du endnu ikke er medlem, kan du melde dig ind i butikken på aftenen eller på Inspirations hjemmeside. 

Der er altid rift om pladserne, så skynd dig at få meldt dig til! 

*Gælder kun klubmedlemmer og ikke i kombination med rabatter, i forvejen nedsatte vare, superpriser, bestillingsvarer, gavekort, AGA kulsyrepatroner, Smartbox, 2. sortering samt varer fra Sage, by Lassen & Architectmade. 

Nyt ParkeringssystemLæs mere
X

PARKERING BLIVER NEMT OG SMART

Pr. 24/10-16 påbegynder Friis Shoppingcenter overgangen til et helt nyt og innovativt parkeringssystem med automatisk  nummerpladeaflæsning. Der vil være et kort periode på 1-2 uger, før det nye system er oppe at køre, og vi beklager selvfølgelig rodet, imens det står på. 
Friis'er Klub kortet udgår pr. 24/10-16, men der er selvfølgelig stadig 1 times GRATIS parkering, som bliver fratrukket helt automatisk.

Det nye system tager udgangspunkt i et smart nummerplade genkendelsessystem, der registrerer nummerpladen ved ind- og udkørsel. Derfor fjernes bommene, så der skabes et bedre flow i trafikstrømmen. Det er en klar fordel, der vil minimere risikoen for kø betragteligt. Betalingssystemet opdateres samtidig til et nemmere og mere brugervenligt system, hvor det er muligt at betale på flere måder.

1. Betaling ved automat
Der er betalingautomater på plan -1, -2, -3 samt ved udkørslen i parkeringskælderen og ved ind- og udgangen på Nytorv på plan 0. I betalingsautomaterne skal du indtaste din nummerplade, hvorefter du kan betale med kort, MobilePay eller Swipp. På Nytorv og på -2 er det også muligt at betale med mønter.
OBS! Der er ikke længere betalingsautomat ved ind- og udgangen til Nyhavnsgade, og det vil heller ikke være muligt at benytte denne indgang til parkeringskælderen udenfor Friis’ åbningstid. Benyt i stedet indgangen på Nytorv.

2. MobilParkering – App
Hent app'en "MobilParkering". Her kan du registrere og tilmelde dig automatisk betaling, samt foretage betaling mobilt. Du kan tilmelde dig på hjemmesiden: https://mobile-parking.eu/dk/privat

3. Abonnementsparkering
Opretter du dig som kontokunde, behøver du ikke at tænke på betaling. Du betaler et fast beløb pr. måned til en fordelagtig pris:

·          Døgnparkering 24/7: 1150,- inkl. moms pr. måned

·          Natparkering kl. 18-10: 350,- inkl. moms pr. måned

Hvis du vil oprettes som fast abonnent, kontakt kundeservice på ks@apcoa.dk eller pr. telefon 70 23 13 31.
OBS! Abonnementskunder kan kun parkere på plan -4, ellers vil der blive opkrævet yderligere betaling.   

Glemt betaling 
Kommer du i tanke om, at du glemte at betale, har du 48 timer til at gøre det via www.apcoa.dk eller www.friisaalborg.dk. Glemmer du at betale, sender APCOA PARKING dig en faktura med posten, hvor der vil være et faktureringsgebyr oveni på 300,- pr. parkering. 

Øvrigt
I parkeringskælderen er der handicappladser, opladningstationer til elbiler abonnementsparkering. Parkeringskælderen er døgnåben og videoovervåget. 

Brug for hjælp?
Oplever du problemer eller har du spørgsmål til det nye parkeringssystem er du velkommen til at henvende dig i den nye centerinformation, som du finder på plan 0 ved rulletrappen ned til parkeringskælderen. I indkørselsperioden med det nye system, vil der de første par uger være kundeservicemedarbejdere i parkeringskælderen, som er klar til at hjælpe med betaling og registrering. Her kan også fås assistance til oprettelse som kontokunde.